Wehireyou.forex Albania

Wehireyou.forex

Vende vakante per operatore -Retention ne gjuhen spanjolle dhe gjermane!!!!!! -Pagat me larta ne treg! -Bonuse ditore dhe javore! -Kontrate pune bazuar ne legjislacionin shqiptar! -Disponibilitet FULL TIME!!! 10.00-19.00 Kushtet me te mira te punes ne nje nder kompanite me te medha ne shqiperi!!!! Mundesi rritje ne karriere dhe bonuse shume te larta!!!! Aplikoni tani mos humbisni kohe!!!!

Puna e fundit Wehireyou.forex

Retention

Shiko Pozicionin

Job Sector: Shitje

Rruga e Kavajes ,Tirane


Retention

Shiko Pozicionin

Job Sector: Shitje

Rruga e Kavajes ,Tirane