Taiwan Albania

Taiwan

Kompleksi Taiwan është një nga komplekset argëtuese më në zë të Tiranës. Me një sipërfaqe shërbimesh prej 10.000 metra katrore dhe vendosur në qëndër të qytetit, ai përfshin restorante luksoze, bare, bowling, zona me video game, club e kazino.

Puna e fundit Taiwan

Restorant Kamarier

Shiko Pozicionin

Job Sector: Hoteleri Turizem

Parku Rinia Rruga" Deshmoret e 4 Shkurtit"


Restorant Kamariere

Shiko Pozicionin

Job Sector: Hoteleri Turizem

Parku Rinia Rruga" Deshmoret e 4 Shkurtit"


Ndihmes Guzhinier

Shiko Pozicionin

Job Sector: Hoteleri Turizem

Parku Rinia Rruga" Deshmoret e 4 Shkurtit"