Serafina Salon de Paris Albania

Serafina Salon de Paris

Serafin eshte Restorant dhe Pasticeri ne Rrugen e Elbasanit perball Fakultetit te Filologjikut, Tirane. Ne sherbejme mengjes, dreke dhe darke. Ne sherbejm cilesi me cmime ekonomike. Ne sherbejm gjithashtu Pizza! Jemi gjithmon ne kerkim te stafit entuziast dhe te talentuar ne te gjitha pozicionet e sherbimit.

Puna e fundit Serafina Salon de Paris

Kamarier/e

Shiko Pozicionin

Job Sector: Hoteleri Turizem

Rruga e Elbasanit, Tirane