Serafina Cafe & Restaurant Albania

Serafina Cafe & Restaurant

Serafin eshte Restorant dhe Pasticeri ne Rrugen e Elbasanit perball Fakultetit te Filologjikut, Tirane. Ne sherbejme mengjes, dreke dhe darke. Ne sherbejm cilesi me cmime ekonomike. Ne sherbejm gjithashtu Pizza! Jemi gjithmon ne kerkim te stafit entuziast dhe te talentuar ne te gjitha pozicionet e sherbimit.

Puna e fundit Serafina Cafe & Restaurant

Restorant Banakier

Shiko Pozicionin

Job Sector: Hoteleri Turizem

Rruga e Elbasanit, Tirane


Restorant Kamarier

Shiko Pozicionin

Job Sector: Hoteleri Turizem

Rruga e Elbasanit, Tirane


Picajol

Shiko Pozicionin

Job Sector: Hoteleri Turizem

Rruga e Elbasanit, Tirane


Kuzhinier

Shiko Pozicionin

Job Sector: Hoteleri Turizem

Rruga e Elbasanit, Tirane


Picajol

Shiko Pozicionin

Job Sector: Hoteleri Turizem

Rruga e Elbasanit, Tirane