Restorant Veranda Albania

Restorant Veranda

Behuni pjese e një ekipi me eksperiencë i cili punon si një grup i vetëm plot energji dhe harmoni. Ne punojmë me ekipin tonë për një përsosmëri dhe ndjenje të lartë të mikëpritjes. Këtu do të gjeni një ambjent të ngrohtë dhe të përgjegjshëm për punën që bëjmë. Ejani të punoni në një nga restorantet më emocionuese në Tiranë, Restorant Veranda TEG & QTU!

Puna e fundit Restorant Veranda

Picajol

Shiko Pozicionin

Job Sector: Hoteleri Turizem

QENDRA TREGTARE TEG - AUTOSTRADA TIRANE ELBASAN KM 0