Pronatyra Treg shpk (NIPT L11801011M) Albania

Pronatyra Treg shpk (NIPT L11801011M)

Pronatyra Treg, menaxhon një pjesë të rrjetit të supermarketeve CONAD në Tiranë. Ne krenohemi si një kompani që ka mundur të mbledhë rreth vetes njerëz të drejtë dhe punëtorë, ndaj prej 10 vitesh dallohemi në tregun lokal për sigurinë maksimale që u ofrojmë klientëve dhe përkujdesjen e veçantë ndaj shërbimit. Me zgjerimin e rrjetit tonë, të jepet edhe ty mundësia për të qenë pjesë e nismave që sjellin risi në këtë sektor, duke sjellë me vete ekspertizën që ke fituar nga përvojat e mëparshme.

Puna e fundit Pronatyra Treg shpk (NIPT L11801011M)

Asistente Dyqani

Shiko Pozicionin

Job Sector: Shitje

Rruga e Barrikadave - Galeria e Tiranës, Kati II, Nr. 22 - Nj. Adm. 9 - 1016 Tiranë