Albania Padel Group Albania

Albania Padel Group

Albania Padel Group ndodhet në Tiranë, Shqipëri. Themeluar për herë të parë në 2021, ky projekt u ndërtua nga ëndrra dhe bashkëpunimi i Alessandro Pallini së bashku me mikun dhe partnerin e tij të biznesit, Pasquale Minasi. Është i pari i këtij lloji në Shqipëri dhe ofron një përvojë të pakrahasueshme 360 ° në botën reale të Padelit profesional. Albania Padel Group ka misionin të bëhet Ofruesi kryesor i fushave të Padel në të gjithë Ballkanin.

Puna e fundit Albania Padel Group

Specialist i marredhenieve me publikun

Shiko Pozicionin

Job Sector: Marketing

Dr Rurale 1, Stërmas, Tirana 1001