Punemarresi

Po kerkoni per pune ? Perdorni platformen tone dhe krijoni nje profil, kerkoni per pune edhe dergoni aplikimin tuaj punedhenesit.

Cfare eshte Gjetapune.com?


GjetaPune eshte nje agjensi rekrutimi me platformen e saj online. Ne ofrojme shume pozicione pune te ndryshme ne Shqiperi duke filluar nga turizmi deri tek sektori industrial.


Platforma online i ofron kandidateve mundesine e krijimit te nje profili me cv. Duke perdorur kete profil aplikantet mund te aplikojne per pozicione pune duke perdorur platformen online.

Biznesi

Po kerkoni nje menyre te thjesht per te gjetur stafin? Perdorni mjetet tona te biznesit per te postuar pune dhe per te pare aplikacionet ne internet ne gjdo kohe.

Per bizneset platforma online GjetaPune eshte nje menyre per te menaxhuar procesin e punesimit. Biznesi mund te postoje pozicione pune dhe te marre te gjithe aplikimet nepermjet platformes online.


Puna e fundit

Shiko punet me te fundit te postuara ne faqe. Apliko sot! Ose neqoftese nuk ke akoma nje profil regjistrohu falas ketu

Operator

Shiko Pozicionin

Sektori I Punes: Shitje

Albania Language Service

Autostrada:Tirane-Durres(km1).tek-Pajtoni Center Kati I 4

Kamarier/e

Shiko Pozicionin

Sektori I Punes: Hoteleri Turizem

Bar Vjosa

Rruga Bardhok Biba. Ish kinema 17 nentori

Operator

Shiko Pozicionin

Sektori I Punes: Shitje

MUNDËSI PUNËSIMI

Rruga Dritan Hoxha

Banakier/e

Shiko Pozicionin

Sektori I Punes: Hoteleri Turizem

Chocoberry

Rruga Nikolla Lena, Myslym Shyri prapa Gjykates se Tiranes

Restorant Banakier

Shiko Pozicionin

Sektori I Punes: Hoteleri Turizem

Restorant Kodra Diellit

Kodra e diellit 2

Restorant Kamariere

Shiko Pozicionin

Sektori I Punes: Hoteleri Turizem

Taiwan

Parku Rinia Rruga" Deshmoret e 4 Shkurtit"

Specialist i marredhenieve me publikun

Shiko Pozicionin

Sektori I Punes: Marketing

Albania Padel Group

Dr Rurale 1, Stërmas, Tirana 1001

Banakier/e

Shiko Pozicionin

Sektori I Punes: Hoteleri Turizem

Lindt coffe and more

Tirane

Operator

Shiko Pozicionin

Sektori I Punes: Shitje

CAPITEVO

Tirane

Ndihmes Kuzhinier/e

Shiko Pozicionin

Sektori I Punes: Hoteleri Turizem

Restorant Troy

Lagjia 13, Rruga "Pavaresia", Plazh